SISTEMI ZA SANITARNE PROSTORE

Tarkett je uveo komplet zatvoreni sustav za sanitarne prostore. Nudimo integrirano rješenje za podne obloge, zidne obloge, bordure i cijeli niz dodatne opreme, uključujući sifone, prijelazne profile, itd za savršene vodonepropusne i higijenski detalje. Zahvaljujući širokom rasponu boja i dizajna, nudimo dekore pogodne za različite namjene, uključujući zdravstvenu zaštitu, skrb za starije, obrazovanja, sportske centre i stanovanje. Sve naše vinil obloge tretirane su našim Top Clean površinskomzaštitom za jednostavno čišćenje i održavanje.

LINIJE PROIZVODA

AQUARELLE WALL HFS

Zidna obloga dostupna u rasponu od okrepljujućih boja i modernog dizajna, Aquarelle Wall HFS je vodootporan vinil za upotrebu u vlažnim područjima kao što su kolektivni tuševi, svlačionice, posebno u segmentima zdravstva i skrbi za starije i nemoćne osobe. Ova higijenski izuzetno prihvatljiva zidna obloga je jednostavna za održavanje i otporna na ogrebotine i mrlje. Dio je all-inclusive wetroom koncepta uključujući i usklađeni pribor (odljevi…) i podne obloge.

GRANIT MULTISAFE

Podna obloga Granit Multisafe za sanitarne prostore nudi sigurnost koja je uvijek važno pitanje u prostorima, gdje ljudi provode dio vremena svaki dan. U vlažnim područjima, sigurnost je ključna i za osoblje i posjetitelje.

Granit Multisafe je poseban podna obloga za prostore povišene vlažnosti, dizajnirana za bolju sigurnost, te bolje prianjanje bose noge, čak i kad je pod sklizak zbog sapuna i vode. Gusta, nepropusna površina i dobro zaobljena izbočenja (reljef) omogućuju visoki stupanj higijene i lako čišćenje. Preporučuje se isključivo za prostore u koje se ulazi bosonog.
Podna obloga Granit Multisafe svojom paletom boja usklađena je s Aquarelle Wall HFS zidnom oblogom za savršenu vodonepropusnost. Granit Multisafe podna obloga, također je usklađena s kolekcijama Granit specijalističke podova – IQ Granit, iQ Granit SD, iQ Granit akustična, iQ Toro SC i Granit Safe.T za visoku razinu sigurnosti.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontakt telefon:

+385 21 484 799

E-mail

info@dalpod.com

Adresa:

Gundulićeva 26/A, HR-21000 Split

Pišite nam

12 + 10 =